LIVRARE

- În București și județul  Ilfov, transportul mașinilor de debitat și punerea în funcțiune a acestora se realizează GRATUIT.

- Taxa de transport se calculeaza in functie de distanta, greutatea si volumul coletelor. Cheltuielile de transport vor fi comunicate telefonic dupa primirea comenzilor.

 Comanda va fi livrată cu masinile din flota proprie, sau prin intermediul unei firme de curierat cu care LIVE CONCEPT CONSTRUCT SRL are contract de colaborare în acest sens.

- Taxa de transport va fi achitată agentului de curierat rapid, împreună cu contravaloarea coletului, la livrare, pentru comenzile cu plata RAMBURS.

- Termenul general de livrare a produselor este de 2-5 zile lucrătoare, calculate de la momentul în care reprezentații societății au       confirmat onorarea comenzii . În condiții speciale, obiective, sau in cele precizate la fiecare produs in parte, acest termen de livrare va fi diferit si se va discuta si agreea de comun acord la momentul confirmarii livrarii. LIVE CONCEPT CONSTRUCT SRL își rezervă dreptul de a mări timpul de livrare, fără a i se putea imputa nici o culpă în acest sens.

- Firma de curierat va livra în toate localitățile din Romania.

-Costul perceput de firma de livrare va fi suplimentar costului produselor comandate pe site-ul nostru și va fi menționat pe factura.

-Prețul produselor afișat pe site este in lei (RON) și are TVA inclus. Cumpărătorul va achita, în afară de acest preț și taxa de transport   sau ramburs stabilita in functie de distanta, greutatea si volumul produsului comandat.

-Livrarea produselor se face exclusiv pe teritoriul României.

Înainte de plasarea comenzii, vă rugăm să citiți Termenii și condițiile de utilizare.